fredag 11. februar 2011

Siste time-rapport: Workshop med Seed Lynn og Christine H. Ellefsen

Vi er nå inne i siste time før deadline og presentasjon. Woho! Vi har tenkt, snakket, pustet, spist og laget digitale fortellinger! Alle jobber konsentert. Ord staves høyt. Spåka går på en blanding av arabisk, engelsk og norsk. Alle virker gira i det Christine trekker frem en pose fox.

Det er på tide med et lite tilbakeblikk.

Dag 1:
Seed tar oss med på en road call type shaboya for å få opp stemningen før vi alle tester ut hverandres fordommer med løgn og sannhet. Alle sier tre setninger om seg selv hvor kun en er sann. Alle skal tippe.

Tekstene skrives og alle virker konsentert. Under tilbakemeldingsfasen er det mange sterke historier som kommer frem og en del tårer blir felt.

Dag 2:
Under dagens check in jammer vi. Åshild S. F. Thorsen drar frem all verdens musikk, guitarer, kalibaer, instrumenter jeg ikke aner hva heter. Seed trylla frem instrumenter av søplekasser, radiatorer, brekte linjaler, hefter og nøkkelknipper.


Musikk: workshop-gruppa. Foto og redigering: Åshild S. F. Thorsen
Vi finpusser på historiene våre før vi går ut i samlet flokk for å ta bilder. Små og store perler finnes frem. Nesten alle stemmene tas opp og bilder finnes frem. Når energinivået er på vei ned ankommer pizzaen og alle får litt ekstra for de siste timene.

Dag 3: Siste innspurt er i gang. Movie maker, Final cut, iMovie og Creaza brukes. Klokka tikker. Tiden går. Alle hjelper hverandre. Rettigheter på hvilke bilder og musikk som kan brukes gjentas og forstås. Folk jobber hardt og stemningen er på topp. 45 minutter til deadline og premiere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar